PADEL

Presented by Naia

Padel

Ta det bästa från tennis och squash och du får padel!

Banan är 10×20 meter och omges av tre meter höga glas- och gallerväggar. Padel spelas två mot två och reglerna är snarlika tennisens, men med tillägget att även väggarna får användas i spelet.

Padel är Sveriges snabbast växande sport tack vare att det är kul, fartfyllt, socialt, lätt att lära sig och passar alla!

Matchen spelas i bäst av fem set där teknik och taktik blir minst lika avgörande som snabbhet och styrka i denna actionfyllda racketsport.

I samband med landskampen får barn och ungdomar chansen att prova på padel gratis!

Klubben

Trestad Padel Club är en nystartad förening (2017) men har redan 180 aktiva medlemmar. Spelarna är damer, herrar, pensionärer och ungdomar.

Padel är en fantastisk familjesport där alla kan vara med i olika konstellationer oavsett nivå. Verksamheten med ungdomsträningar, lektioner, serie- och sällskapsspel bedrivs i 3PACs lokaler på Södra Hamnvägen 3 i Trollhättan.

Landskampen arrangeras av Trestad Padel Club i samarbete med Svenska Padelförbundet, Alliansloppet Action Week, Drop Shot och 3PAC: Trestad Padel och Aktivitetscenter.

Trestad Padel och Aktivitetscenter

3PAC på Södra Hamnvägen 3 i Trollhättan har 4 padelbanor och erbjuder också andra fartfyllda aktiviteter som 3-mannafotboll (även kallat cageball), minipadel, fotbollstennis med väggar och spökboll. Man anordnar också företagsaktiviteter, barnkalas, kick-offer och har ett nyinvigt konferensrum.

3pac

Padel presenteras av